Manta (4-24 maand)

Klankennest
zo 21 nov 2021 - 09.30 u
zo 21 nov 2021
vanaf 09.30 u

Klankennest liet zich inspireren door de bewegingen van de manta reuzenrog in de oceaan. De wondermooie installatie waarin gespeeld wordt, bestaat uit glaskunst, materialen uit hout en textiel. Samen vormen ze een veilige, geborgen omgeving die de kleinsten en hun (groot)ouders uitnodigt tot verkenning, verwondering en spel. Manta verandert dan ook constant van gedaante als een poëtische dans met 3 muzikanten.

Muzikaal wordt er gegrasduind in oude en hedendaagse composities, gecombineerd met polyritmische composities, aangevuld met improvisaties in en met de installatie en het publiek!

Klankennest is een boeiend collectief van kunstenaars die de creativiteit van de baby centraal plaatsen. Het gezelschap werkt aan een heerlijk oeuvre voor de allerkleinsten en zet daarin muziek, ontdekking en verwondering voorop. Na het uiterst gesmaakte Specht op Krokusfestival 2020 nodigen we hen op deze Kunstendag voor kinderen 2021 graag een tweede keer uit naar Hasselt.

AANDACHT
1. Gelieve de leeftijd van de kinderen te respecteren! Door de eigenheid van de voorstelling vragen we geen kinderen ouder dan 2 jaar mee te nemen in de voorstelling.
2. Om de sfeer optimaal te bewaren kunnen maximaal 14 baby’s + 2 volwassenen/kind de voorstelling bijwonen.

credits

creatie & zang  Liesbeth Bodyn / scenografie Jeroen Van der Fraenen / percussie Aya Suzuki / cello Annemie Osborne / coproductie HET LAB Hasselt, Nova Villa Reims & Rotondes Luxemburg
klankennest.be