Driedaagse

Theater Artemis
wo 23 feb 2022 - vr 25 feb 2022
wo 23 feb 2022
-
vr 25 feb 2022

Gedurende drie dagen gebeuren er allerlei vreemde gebeurtenissen op school. Theater Artemis is te gast en zorgt voor een aantal artistieke interventies… De verbeelding is aan de macht met theater dat dicht op de huid zit. Theater dat zich achter de kapstok verstopt en interactief en avontuurlijk is. Met de komst van een onverwachte gast ziet het leven er op school gedurende drie dagen een beetje anders uit. Het spel op school is avontuurlijk, interactief en best een beetje spannend. 

Verras je leerlingen met deze onverwachtse en verrassende gebeurtenissen en nodig Klusbedrijf Smorenberg uit op jouw school! Waarom komt de klusjesman allerlei spullen uit de klas halen? En waar komt al dat glitterpoeder vandaan dat hij steeds opnieuw staat op te vegen? Ontdek het samen met je leerlingen in deze bijzondere Driedaagse op school! 

de makers
Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ’s-Hertogenbosch, bekend van hun absurde maar ook hilarische voorstellingen. Zelf noemen ze hun theater: theater dat verstoort en verstoord wordt, waarbij publiek en voorstelling elkaar vinden in een gedeelde staat van verwarring. Voor deze Driedaagse werkte Rob Smorenberg samen met vormgever Django Walon aan een solo als magisch klusjesman. Dat belooft!

Verras je leerlingen met deze onverwachtse en verrassende gebeurtenissen en nodig Theater Artemis uit op jouw school. 

theater / max. 1 lagere school gedurende 3 dagen

 

credits

maker en spel Rob Smorenberg / vormgeving Django Walon / begeleiding Jetse Batelaan & Willemijn Zevenhuijzen / ©  Henk Klaassen
artemis.nl