Altijd 't zelfde

Tristero
22 mei 19
20.00 u
  • woensdag 22 mei 19
    20.00 u
    Voetbalkantine R.C. Hades
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Elke vrijdagavond komt de familie Ménard samen in het café van de oudste zoon Henri. Deze keer wordt er ook een verjaardag gevierd! Al snel blijkt dat een aantal oude wonden nog niet helemaal genezen zijn. Het verjaardagsfeestje valt volledig in het water.
 

Het Franse successtuk Un air de famille kaapte in 1995 de Molière weg voor beste komedie en raakte later bij het grote publiek bekend door de gelijknamige verfilming van Cédric Klapisch.
 

Altijd ’t zelfde is een hilarische en grimmige komedie ‘aan de toog’ waarin familierelaties het zwaar te verduren krijgen. Exact tien seizoenen geleden speelde Tristero de voorstelling al eens in de Hondenschool De trouwe vriend in Kuringen. Met de herneming trekken we nu naar de voetbalkantine van R.C. Hades in Kiewit.

onderdeel van
ABO6
ABO10
"Tristero toont een troef die weinig gezelschappen gegeven is: een goede komedie op de planken brengen."
De Morgen

credits

tekst Tristero naar uit Un air de famille van Jean-Pierre Bacri & Agnès Jaoui / spel Jo Decoster, Kristien De Proost, Youri Dirkx, Eva Schram, Mieke Verdin & Peter Vandenbempt / © Herman Sorgeloos
tristero.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring