Nordic night(s)

do 25 t/m zo 28 okt 18


FORHÅND ETUKÄTEEN FYRIRFRAM

Een wereldvermaard Zweeds balletgezelschap? Een eigenzinnige bewerking van Björks Homogenic? Een Noorse topvioliste mét Belgisch orkest? Dé nieuwe namen van de IJslandse muziekscène? Hét Deense jeugdtheatergezelschap? Dat, én veel meer kan je eind oktober ontdekken in CCHA.

Na 10 edities was Nordic night - met optredens van artiesten als Jóhann Jóhannsson, Ólafur Arnalds, Efterklang, Agnes Obel, Emiliana Torrini, Jaga Jazzist en vele anderen - een referentie voor de muziek uit het noorden.

Vanuit die basis besloten we in 2016 te evolueren van één concertavond naar een jaarlijks vierdaags multidisciplinair kunstenfestival eind oktober dat de presentatie en ondersteuning van kunstvormen uit het Hoge Noorden centraal plaatst en inzet op de culturele verbindingen en dialoog tussen het Noorden en onze regio.

Eind oktober - wanneer de dagen weer wat korter worden en de nachten wat langer - organiseert CCHA de derde editie van Nordic night(s). Met andermaal dans, pop en rock, klassieke muziek, een familievoorstelling en literatuur uit/over het Hoge Noorden.

Speciaal voor het festival turnen we onze kleine parketzaal opnieuw om tot een heuse Nordic pop-upbar. Met een speciale aankleding, aangepaste concerten, nagesprekken… Maar je kan er ook proeven en genieten van Nordic bieren en hapjes. Of napraten met de artiesten.

Nordic pop-upbar:
do 25 okt: 19-23 u, vr 26 okt: 19-23 u, za 27 okt: 19-23 u & zo 28 okt: 14-18 u

Velkommen, tervetullut, välkommen, velkomið!

programmabrochure Nordic night(s)

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring