cultuurcentrum Hasselt
Kevin Vaesen

A little chaos

A little chaos was een unieke samenwerking tussen professionele en liefhebber-dansers, tussen gezelschappen en organisaties, tussen lokaal en internationaal, binnen en buiten CCHA. Met Ballet Najade, Level Up, Cie Woest en The100HANDS

Honderden vierkante meter glaspartijen vormen de buitenschil van CCHA. Het opzet van architect Isgour was precies om binnen te kunnen kijken in deze plek voor kunst en cultuur. Dat was meteen ook de start van het unieke dansparcours: het publiek kon langs de schil wandelen, kijken, staren en naar binnen loeren om … vijftig dansers aan het werk te zien. In See through schreven ze bewegingen in de ruimte, samen vormden ze een energiek wervelend beeld.

Langs onconventionele weg beland je in Out of the box, een choreografie gemaakt voor een ruimte in CCHA. Vervolgens kwam je terecht op de volgende locatie in CCHA, tijd voor Cour / Jardin.

A little chaos eindigde in een grote ruimte op een bureaustoel met wieltjes. Performers renden langs iedereen heen en bewogen met het publiek door een ruimte die verrast en de grens tussen performer en toeschouwer doet vervagen. Een wereld gekleurd door het onverwachte, dat was Balancing bodies.