cultuurcentrum Hasselt

LANDMAAL

Sien Vanmaele / Laika
za 8 feb 2025 - zo 9 feb 2025
za 8 feb 2025
-
zo 9 feb 2025

Theatermaker Sien Vanmaele is bezorgd over onze planeet én een vrouw die graag actie onderneemt. In LANDMAAL trekt ze ten strijde tegen voedselverspilling en nodigt ze je uit aan haar ‘altaar der verstoten voedselwaren’.

Dompel jezelf onder in de wondere wereld van de micro-organismen die ons eten lekkerder, makkelijker te verteren en langer houdbaar maken. In deze hoogmis van bacteriën en fermenten gaat Sien aan de slag met brood van gisteren, geblutste groenten en gedeukt fruit. Neem deel aan deze rebelse proeverij!

LANDMAAL is na ZEEMAAL (CCHA, 2022) het tweede deel van een trilogie over het voedsel van de toekomst, over de zoektocht naar een manier van koken die bijdraagt tot een betere wereld. Een voorstelling én (plantaardige) proeverij in één.

credits

concept & tekst Sien Vanmaele / spel Tim Van der Linden & Sien Vanmaele / coaching & scenografie Benjamin Verdonck / eindregie Jo Roets / zintuiglijk advies Peter De Bie / dramaturgie Mieke Versyp / muziek Anton Van Haver / kostuums Manuela Lauwers / coproductie Perpodium / met dank aan Cronos Invest / © Sigrid Spinnox
laika.be