cultuurcentrum Hasselt
Ellie Van den Brande

Liefde voor publiek

Sven De Leijer
do 18 apr 2024 - 20.00 u - 21.30 u
do 18 apr 2024
20.00 u - 21.30 u
  • do 18 apr 2024
    20.00 u - 21.30 u
    concert- & theaterzaal

Sven De Leijer werd een paar jaar geleden veertig en vond dat het tijd was voor een hobby. Bij alle pogingen bleef hij echter op zijn honger zitten. Lekker leren koken, padellen of een goed boek lezen, gaven hem niet het verwachte gevoel. Er ontbrak iets. Het duurde niet lang vooraleer hij erachter kwam wat hij precies miste: applaus, warmte, omringd zijn door mensen. Kortom: De Leijer miste zijn publiek!

In deze nieuwe zaalshow legt De Leijer de focus onbeschaamd bij het publiek: de enige constante in zijn leven. Van de voorbijgangers langs de vitrine van de familiale traiteurszaak naar wie hij als peuter stond te zwaaien, via het kampvuur bij de scouts tot de 65-plussers die hij entertaint als reisleider in Hotel romantiek. De Leijer houdt van zijn publiek en belooft ons dan ook een heuse liefdesverklaring. Of dat misschien niet gênant wordt? Waarschijnlijk. Maar het wordt vooral heel plezant!

Sven De Leijer is vandaag een gevestigde waarde op de Vlaamse televisie. Hij startte ooit als publieksopwarmer bij De laatste show maar is nu een vast VRT-gezicht in programma’s als Hotel romantiek en Vrede op aarde. Met Liefde voor publiek toont hij nog maar eens aan dat hij graag voor een publiek staat. En de goesting om opnieuw de theaters in te trekken, is groot!

credits

© Ellie Van den Brande