cultuurcentrum Hasselt

Grote mensen (4+)

Compagnie Barbarie / BRONKS
za 13 jan 2024 - 15.00 u - 16.00 u
za 13 jan 2024
15.00 u - 16.00 u
  • za 13 jan 2024
    15.00 u - 16.00 u
    Kleine theaterzaal

Absurde komedie van en voor kinderen over grote mensen

Grote mensen werken.  
Kinderen spelen.  
Of gaan naar school.  
Of slapen. 
En als ze slapen moeten de grote mensen nog verder werken. In de living. Op hun computers. Nadat ze de keuken hebben opgekuist.

Maar, als de kinderen op school zitten, wat doen grote mensen dan de hele godganse dag? Regelen ze de wereld? Doen ze een dutje? Of maken ze er een potje van? Hebben die grote mensen eigenlijk écht de touwtjes in handen? Ruimen ze écht de hele tijd alle rommel op die iedereen laat slingeren? Of is het later aan de kinderen om alles op te ruimen?  

Modders (CCHA, 2017), Wa wilder man (CCHA, 2018), Time goes bye bye (CCHA 2020), Gratis chips (CCHA, 2023): compagnie barbarie weet welke afrit te nemen richting Hasselt. En dan brengen ze grote-mensen-thema’s mee die ze op zo’n manier spelen dat kinderen en ouders geboeid toekijken. Wedden dat dit nu meer dan ooit het geval zal zijn? 

credits

concept & tekst Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes & Sarah Vangeel / regie Karolien De Bleser / spel Sarah Vangeel, Liesje De Backer, Amber Goethals & Lotte Vaes / scenografie Michiel Van Cauwelaert / kostuums Nikè Moens / geluid & muziek Adam Russel /  geluid Saul Mombaerts / licht Frank Hardy / met dank aan De Studio / © Franky Verdickt
compagniebarbarie.be / bronks.be