cultuurcentrum Hasselt
Serge Leblon

A very special Christmas

Axelle Red
di 19 dec 2023 - 20.00 u - 22.00 u
di 19 dec 2023
20.00 u - 22.00 u
  • di 19 dec 2023
    20.00 u - 22.00 u
    concert- & theaterzaal

Axelle Red is na dertig jaar in het vak en ruim vijf miljoen verkochte platen het soort artiest waarvoor het woord monument is uitgevonden. Hoewel ze is geboren in februari, was Axelle Red diep vanbinnen altijd al een kerstkind.  

“Ik ben gek op kerst, altijd geweest, ik vind er werkelijk alles geweldig aan, het chique én de kitsch! Voor mij draait het allemaal om liefde, tradities, familie, veel muziek en herinneringen aan de gezellige tijd die ik had toen ik opgroeide als kind en de eindejaarsperiodes met mijn eigen gezin. Dat is wat ik wil overbrengen met deze shows. Het wordt een feest van herkenning en vreugde en ongetwijfeld ook van ontroering." - Axelle Red

Na het grote succes van The Christmas album en de eerste tour in december 2022, met maar liefst twee uitverkochte kerstconcerten in CCHA, in ‘haar’ Hasselt, is Axelle vastbesloten er een jaarlijkse traditie van te maken.  

Ze duikt opnieuw diep in haar platenkast voor een bloemlezing van haar favoriete kerstsongs. De rist Christmas classics, van Santa Claus is coming to town, Let it snow en Santa baby, maar ook Sleigh ride, White Christmas en Rudolph the red nosed reindeer, veelal in een soulversie, vult ze aan met eigen songs in een kerstsfeer.

Verwacht je opnieuw aan muzikaal vuurwerk en een trip door het persoonlijke winter wonderland van Axelle Red.

credits

zang Axelle Red / band n.t.b. / © Serge Leblon
axelle-red.com