cultuurcentrum Hasselt

VaarWel

Malou van Sluis
di 31 jan 2023
di 31 jan 2023

Een groot leeg strand, een zee die golft en klotst. De wind waait de mensenstemmen weg. Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je  weer moet gaan. VaarWel!

VaarWel is een beeldende muziektheatervoorstelling, geïnspireerd op het prentenboek De kleine walvis van Benji Davies. Een fantasierijke voorstelling over verlangens en gemis Over vrienden vinden en afscheid nemen.  In VaarWel leidt de eenzaamheid van het wachten tot een muzikaal, kleurrijk en fantasievol  onderwateravontuur dat jong en oud op het puntje van hun stoel laat balanceren.

de makers
Malou van Sluis was al meermaals bij ons te gast met een familievoorstelling. Recent was ze nog te gast met Op zoek naar het huilmeisje en ook met deze VaarWel (CCHA, 2019). Malou combineert gevoelige thema’s met lichtvoetige personages. Haar voorstellingen zijn intiem, eigenzinnig en fantasierijk. Met haar beeldende stijl neemt ze kinderen toch zeer overtuigend mee in haar rijke verbeelding.

theater / max. 120 / leerling 4 / individueel 8

credits

concept en idee Malou van Sluis / spel afwisselend Malou van Sluis of Sjoukje Boing of Denise Lukkenaer / muziek en spel Maarten Zaagman / regie Frederieke Vermeulen / decor en kostuum Eva Jongen