cultuurcentrum Hasselt

Field of view

Kevin Trappeniers
wo 7 dec 2022 - 20.00 u
wo 7 dec 2022
20.00 u
  • wo 7 dec 2022
    20.00 u
    Kleine theaterzaal

Kunnen we samenhang versterken in plaats van aan te vallen? Is dat wenselijk of is die imperfectie onze kracht? Hoe kan betekenisvolle co-existentie bereikt worden? Hoe confronteer je jezelf om de ander te kunnen accepteren? Wat betekent samenleven eigenlijk? Treed binnen in een meerstemmig landschap waarin het perspectief van de toeschouwer in vraag wordt gesteld.

Field of view gaat over het innemen van tegengestelde perspectieven en de mogelijkheid tot het aanvaarden of verzoenen ervan.

Kevin Trappeniers was al vaak te gast in CCHA. Hij was voor het eerst te zien met het intieme Asymptote (CCHA, 2015) en deed daarna nog twee edities van Impact aan met Ellipsis (CCHA, 2018) en zijn installatie AntennA (CCHA, 2019). Zijn werk valt niet in één hokje onder te brengen, maar bevindt zich ergens op de scheidingslijn tussen theater, dans en beeldende kunst.

Voor deze voorstelling werkt hij samen met geluidkunstenaar Stijn Demeulenaere en auteur en theatermaker Freek Mariën, bekend van theatercollectief Het Kwartier, die tijdens de eerste editie van September Sessies (CCHA, 2020) te zien waren met MIXTAPE

credits

concept & regie Kevin Trappeniers / spel Leen Van Dommelen, Joëlle Francis & Femke Van der Steen / tekst Freek Mariën / geluid Stijn Demeulenaere / video Gertjan Biasino / dramaturgie Elisa Demarré / productie Stray Light vzw / coproductie C-TAKT / © Kevin Trappeniers
kevintrappeniers.be