Niet vallen

tout petit
do 24 feb 2022 - vr 25 feb 2022
do 24 feb 2022
-
vr 25 feb 2022

Vliegen. Zweven. Vallen. 

Niet vallen is een filmisch dansproject waarbij er een fascinerende wisselwerking ontstaat tussen de dansers op het podium en de filmbeelden om hen heen. In deze energieke voorstelling proberen drie dansers te ontsnappen aan de zwaartekracht. Ze vliegen door de ruimte en maken grootse sprongen. De filmbeelden zorgen voor een bijzondere sfeer waarbinnen alles mogelijk lijkt. 

Aan het einde van de voorstelling krijgen ook de kinderen in het publiek de kans om “door de lucht te zweven”. The sky is the limit! 

de makers
tout petit is een dansgezelschap dat creëert vanuit Leuven en Hasselt en is ondertussen een vaste waarde geworden binnen CCHA en onze werkplek HET LAB. De choreografen Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers creëerden eerder vijf straffe dansvoorstellingen voor jong publiek die allemaal al bij ons te zien waren met o.a. licht! (CCHA, 2017), luid (CCHA, 2019) en DRRRAAI (CCHA, 2020). 

danstheater / 2de & 3de kleuter / max. 40 & 60 / leerling € 4 / individueel € 8 

onderdeel van
kleuters

credits

concept voorstelling & regie dansfilm Ciska Vanhoyland & Lies Cuyvers / choreografie Lies Cuyvers / muziek Ciska Vanhoyland / film Stanislav Dobak / scenografie Leila Boukhalfa & Erki De Vries / kostuums Leila Boukhalfa / bewegingsadvies Iñaki Azpillaga / muziek coaching Koen Brouwers / coproductie HET LAB Hasselt, Perpodium, C-mine & STUK / met steun van stad Hasselt, stad Leuven & de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid / met dank aan Kinderwerking Fabota, Cirkus in Beweging & De Ruimte / © Kurt Van der Elst 
toutpetit.be