VIER

De Dansers
vr 18 feb 2022 - 13.30 u
vr 18 feb 2022
13.30 u
  • vr 18 feb 2022
    13.30 u
    concert- & theaterzaal
    Geweest

We bevinden ons in het donker, onder de grond. Het is hier koud, kaal en stil dus schiet op! We willen beginnen. We staan op springen. We willen groeien, bloeien, leven, geven, dromen en uitgeput terug thuiskomen. En opnieuw en opnieuw en opnieuw! 

In VIER maken drie performers een reis doorheen de seizoenen. Van de onderaardse stilte in de winter naar het wonder van nieuw leven in de lente. Van zomerse vrijheid en verdwaasdheid naar herfstige romantiek en nostalgie. Vanuit de muziek, de bewegingen en een decor dat keer op keer verandert, groeit een wonderlijk verhaal over vriendschap en verandering. Over afscheid nemen en terugkeren. VIER viert de seizoenen! 

de makers
De Dansers is een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten die toegankelijke, intuïtief meeslepende verhalen brengen door een mooie mix van moderne dans en livemuziek. Ze behoren tot de beste danstheatergezelschappen van de Lage Landen en waren bij ons al eerder te zien met de schoolvoorstellingen Pokon (CCHA, 2017) en Binnenbeest (CCHA, 2019). 

theater / 2de & 3de kleuter / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
kleuters

credits

choreografie Josephine van Rheenen / compositie & live muziek Guy Corneille / gemaakt met & uitgevoerd door Yoko Haveman, Charlotte Goesaert & Guy Corneille / artistieke coaching Jef van Gestel / decorontwerp Hiske de Goeje / lichtontwerp Timme Afschrift / maker van "Het Beest" Roos Visser / met de steun van HET LAB / met dank aan Johan De Smet & Carli Gellings / mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht & Fonds Podiumkunsten / © Bart Grietens
dedansers.com