di 11 feb 2020 10.30 u en 13.30 u

De Mannschaft

Dethleff
di 11 feb 2020
10.30 u en 13.30 u

Dethleff is een jongen met de lelijkste naam ooit. Hij is vernoemd naar de caravan waarin hij is verwekt. Dethleff snapt de wereld niet en wordt zot van al dat ‘gemoet’, want geef toe, er moet vrij veel in deze wereld. Dethleff raakt daardoor de draad wat kwijt. En zichzelf.

Op het dak van een appartementsgebouw zoekt hij rust. Daar moet niks, kan hij in de verte turen en zijn hoofd leegmaken. Daar is niemand… denkt hij. Want ineens is daar Kayleigh, een zotte doos, een raar madam, een mysterie. Kayleigh komt, zet alles op zijn kop en gaat. Maar wie is die Kayleigh en waarom weet zij zo veel…

Dethleff is het verhaal over eenzaamheid en aan de rand staan. Maar vooral over het leven. Keihard over het leven. Over Kurt Cobain, over de valversnelling, over eindelijk kunnen ademen, over plezier maken, over versieren, over kiezen, over de hamster van de buurjongen, over de wereld, over u. Want Dethleff, dat zijn wij allemaal: #ikbenooknendethleff.

de makers
Michai Geyzen studeerde af aan de toneelacademie van Maastricht. Hij speelde in heel wat producties en maakte voor LAIKA het indrukwekkende De passant. Stijn Van de Wiel studeerde af als leraar secundair onderwijs en ging toen naar de theateropleiding van Eindhoven (nu Tilburg). Sindsdien werkt hij voor o.a. Het Gevolg, hetpaleis, Villanella, Luxemburg en verschillende amateurgezelschappen.

theater / max. 200 / leerling € 8 / individueel € 8

credits

concept, tekst & regie Michai Geyzen & Stijn Van de Wiel / spel Elias Vandenbroucke & Linde Carrijn/Silke Thorrez / scenografie & kostuums Laura Wallrafen / lichtontwerp Thomas Stevens / soundscape Gode Kempen / met steun van Arenberg Antwerpen / © Charlotte Wouters

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring