do 13 feb 2020 - 13.30 u

Laura Van Hal/WIRWAR producties

Wirwar
do 13 feb 2020
13.30 u
  • do 13 feb 2020
    13.30 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje, komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwfiguurtjes kunt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen.

Die schaduwfiguurtjes zijn wel rare wezentjes. Ze verdwijnen net zo plotseling als dat ze opduiken. Sommige schaduwfiguurtjes zijn een beetje spannend, andere juist heelgezellig. En als je dicht bij ze komt, voel je je steeds weer anders.

Wirwar is een circustheatervoorstelling, een grenzeloze theatrale reis met acrobatiek, dans en maskers.

de makers
WIRWAR producties is het nieuwe circustheatergezelschap van Laura van Hal, die eerder bij ons te zien was met de mooie voorstelling Lef! De voorstellingen van WIRWAR zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. WIRWAR combineert circus met dans en bewegingstheater en geeft zo diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.

theater - dans / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

concept & regie Laura van Hal / spel Harm van der Laan, Jorga Lok, David Aubé, Marco Gorges & Lisa Barrett / dramaturgie Martine van Ditzhuyzen / vormgeving Jolanda Lanslots / © Overburen
lauravanhal.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring