za 11 jan 2020 - 20.00 u

Micha Wertheim

Micha Wertheim voor alle duidelijkheid
za 11 jan 2020
20.00 u
  • za 11 jan 2020
    20.00 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Na een korte afwezigheid staat Micha Wertheim weer op de planken. Zoveel is
duidelijk. Wat ook duidelijk is, is dat we in duidelijke tijden leven. Het is steeds duidelijker wie de vijand is en waar die zit. Het is ook duidelijk dat er fouten zijn gemaakt en wie de fouten heeft gemaakt is ook wel duidelijk. Nu de feiten duidelijk zijn wordt, de oplossing ook steeds duidelijker. Maar voor alles echt helemaal duidelijk is, is er eerst nog: Micha Wertheim voor alle duidelijkheid.

Na al meer dan 15 jaar furore te hebben gemaakt in Nederland komt Micha Wertheim voor de derde keer naar Hasselt.

Na Voor je het weet (2013) en Voor zichzelf (2016) kunnen we met deze nieuwste voorstelling weer een voltreffer verwachten. Een uitdaging voor het genre weliswaar: met zijn vorige twee shows, die enkel in Nederland tourden, zette hij het cabaretlandschap helemaal op z’n kop door de ene keer fysiek afwezig te zijn en de andere keer te reflecteren op die afwezigheid. Met andere woorden: laat je meevoeren, lach, en verwacht het onverwachte!

onderdeel van
ABO6
ABO10

***** Micha Wertheim heeft zijn publiek in een gedenkwaardige houdgreep. De show is een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duidelingwekkend." & “**** Wertheim weet weer te verrassen met een goed en intelligent programma.

De Volkskrant, 25 maart 2019 & De Telegraaf

credits

tekst & spel Micha Wertheim / regie Gijsbert van der Wal / scenografie Bram den Haan & Micha Wertheim / © Gijsbert van der Wal
michawertheim.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring