HOMEWORK C33

 

een artistieke residentieplek

Als open cultuurhuis stelt CCHA zijn deuren en infrastructuur niet alleen open voor het publiek, maar ook voor kunstenaars. Podiumkunstenaars ondersteunen we infrastructureel en kunstenmakers voor jong publiek kunnen terecht in HET LAB.

Daarnaast is er HOMEWORK C33, een residentiële werkplek/atelier die we een jaar lang als werkplek ter beschikking stellen van een kunstenaar.

WAT

CCHA stelt als open cultuurhuis de artistieke werkruimte C33 (op de eerste verdieping aan de achterzijde) een heel seizoen lang residentieel ter beschikking van een fotograaf, designer, architect, beeldend kunstenaar of auteur.
 

werking
- er wordt door de aanvrager een basisproject voorgesteld waaraan hij/zij gedurende de residentie zal werken. Hij/zij stelt de grote lijnen daarvan voor bij de aanvraag en, indien goedgekeurd, houdt er zich dan ook aan dit basisproject uit te werken. Uiteraard zijn tijdens die uitwerking artistieke veranderingen mogelijk. Daarnaast kan hij/zij vanuit HOMEWORK C33 zelfstandig werken aan andere projecten.
- HOMEWORK C33 is allesbehalve een afgesloten eiland of atelier in de CCHA-werking. Daarom vragen we van de resident een bereidheid tot open communicatie met alle medewerkers  van CCHA en met het publiek. Die houden de realisatie van een drietal kernacties in, een paar lunchmeetings met medewerkers en minimaal één open atelier voor het publiek.

kandidaatstelling
- geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen door informatie op te vragen bij en voor 15 augustus 2018 een aanvraag in te richten aan CCHA: inge.houben@ccha.be.

We verwachten de volgende info:
- CV
- link naar website of fotomateriaal van werk
- omschrijving van het basisproject
- voorstellen/suggesties/ideeën van mogelijke kernacties