za 1 feb 2020 - 14.00 u - 19.30 u

BRUT & Villanella

Mieren slapen nooit (8+)
za 1 feb 2020
Vanaf 14.00 u

Welkom! Welkom in deze kamer die van boven tot onder behangen is met kranten. Echt overal zie je kranten en kranten en kranten. Welkom dus in deze kamer, de kamer van Margriet Van den Eynde.

Margriet is een vrouw die je graag alles vertelt wat ze weet. Ze helpt je de wereld te begrijpen. Want weten stelt gerust. En ze weet werkelijk van alles, daar helpen de kranten haar wel wat bij. Maar het liefst van al vertelt ze over haar grootste passie: de natuur!

Mieren slapen nooit is een boeiende, hartverwarmende voorstelling over het eeuwige gevecht tussen natuur en cultuur. En over hoe we moeten omgaan met die immense stroom informatie uit de wijde wereld die dagelijks op ons afkomt. Kortom: hoe te overleven in tijden van overkill.

Alexia Leysen presenteerde Mieren slapen nooit met heel veel succes op de zolder van het Virga Jessecollege tijdens Krokusfestival 2016. We zijn verheugd dit kleinood weer in Hasselt te kunnen tonen.

onderdeel van
familieABO

Een heerlijk humoristisch spel met veel inleving en een ontwapenende laconieke flair. BRUT heeft zichzelf als missie opgesteld om ‘ontroering door brute schoonheid’ te brengen, en daarin zijn ze met deze rake productie cum laude geslaagd.

Tuur Devens in De Bond

credits

concept Greet Jacobs, Julie Delrue & Alexia Leysen / regie Alexia Leysen / spel Greet Jacobs of Julie Delrue of Femke Stallaert / decor Michiel Soete / © Ans Brys
villanella.be & brut-theatercollectief.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring