PUSH+ residentie - HOME

residentie: 10-23 juni 2019
23 jun 19
10.00 u - 20.00 u
  • zondag 23 jun 19 - zondag 23 jun 19
    HET LAB
    HET LAB
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

onderdeel van
actueel

PUSH+ is een door Creative Europe gesteund project tussen Imaginate (Schotland), The Ark (Ierland), Scenekunstbruket (Noorwegen), AabenDans (Denemerken), Krokusfestival (België) en Bangkok’s International Children’s Festival (Thailand).


PUSH+ is een project met 3 artistieke labs rond drie thema’s (HOME, FAILURE, DIFFERENT BODIES) en, daaraan gekoppeld, drie residenties om artistieke ideeën verder te ontwikkelen. Verder wordt aandacht gegeven aan drie vormen: site-specific, intergenerative an participatory. Belgische kunstenaars worden ook uitgenodigd op festivalbezoek in het buitenland om er andere kunstenaars te leren kennen en te netwerken.


Deze residentie voor 4 kunstenaars is direct gelinkt aan het HOME LAB dat in januari 2019 plaats vindt in Edinburgh (Schotland). Deelnemers aan dat lab kunnen een voorstel indienen om ideeën verder te ontwikkelen in een residentie in HET LAB. Het resultaat daarvan wordt dan verder uitgewerkt in Noorwegen en getoond in het Showbox Festival in Oslo (december 2019).

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring