wo 14 nov 2018 - 19.30 u

rondleiding Van kijken naar beelddenken

Patrick Ceyssens
wo 14 nov 2018
19.30 u
  • wo 14 nov 2018
    19.30 u
    grote exporuimte
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Kijken - het lijkt zo gewoon. Of toch niet? Zien we wel echt als we kijken? Zien we de realiteit? Is alles wat we zien 'waar'? Vroeger konden we een straf verhaal 'bewijzen' met foto's.

Maar wat doen we nu, met beeldmanipulatie, photoshop, post-image-truth? Is een beeld nog wel waar? En hoe kijken we dan? Of hoe bepaalt wat we zien ons denken?

Het zijn vragen voor een universitaire studie. Patrick Ceyssens heeft die gedaan. Maar hij heeft er ook een eigen artistieke ver-beeld-ing aan gegeven. De expo Van kijken naar beelddenken nodigt je uit deze boeiende wereld te verkennen. Op woensdag 14 november om 19u30 kan je dat samen met de kunstenaar zelf die je rond zal leiden doorheen de tentoonstelling.

Deelname is gratis, wel vooraf inschrijven via inge.houben@ccha.be.

credits

© Patrick Ceyssens & Pauline Poelmans

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring