cultuurcentrum Hasselt

Missie 2024

Hetty Helsmoortel
za 11 jan 2025 - 20:00
za 11 jan 2025
20:00
  • za 11 jan 2025
    20:00
    concert- & theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Leest Elon Musk binnenkort onze gedachten? Zijn blauwe bessen echt blauw? En wat onthullen de nieuwste ruimtefoto’s over onze plaats in het universum?

Dit zijn maar enkele vragen die (mogelijk) behandeld zullen worden in Missie 2024. Dé wetenschapsshow die je moet gezien hebben om het afgelopen jaar te begrijpen. Hetty Helsmoortel was begin 2024 ook in CCHA te gast om haar wetenschapslicht op het jaar 2023 te schijnen. Voor het vierde jaar op rij onthult ze de meest fascinerende wetenschappelijke en technologische doorbraken van het afgelopen jaar. Missie 2024 staat klaar om je weer te verbazen én natuurlijk, om eens goed te lachen!

Met haar ongeëvenaarde enthousiasme en helderheid gidst Hetty je door de complexe wereld van de moderne wetenschap, waarbij ze humor en verwondering naadloos combineert. Zo houdt ze iedereen - van nieuwsgierige geesten tot doorgewinterde tech-enthousiastelingen - moeiteloos anderhalf uur lang in de ban. 

Missie 2024 is een must-see voor alle mensen die hun horizon willen verbreden. Daarvoor ben je bij Hetty in goede en veilige handen! 

credits

tekst & spel Hetty Helsmoortel / © KREW Collective
hettyhelsmoortel.be