cultuurcentrum Hasselt

Opus One '23

BREEDBEELD
zo 10 mrt 2024 - 15.00 u - zo 19 mei 2024 - 17.00 u
zo 10 mrt 2024
-
zo 19 mei 2024
vanaf 15.00 u
  • zo 10 mrt 2024
    -
    zo 19 mei 2024
    vanaf 15.00 u
    fotogalerie

Elk jaar studeren er in Vlaanderen en Brussel enkele honderden fotografen af aan kunsthogescholen, deeltijds kunstonderwijs of volwassenenonderwijs. Allemaal fotografen die tijdens hun opleiding vol ambitie toewerkten naar hun eindwerk, een eerste ijkpunt in hun carrière als fotograaf.

Opus One zet jaarlijks een selectie van de beste eindwerken fotografie van afgelopen jaar in de kijker met een expo, telkens op een andere locatie. Na Concertgebouw Brugge en De Krook in Gent, komen de beste eindwerken van 2023 naar CCHA.

Deelnemende fotografen: Liza François, Wim Van Isacker, Jake Hoffmann, Patrick Foret, Quinten Vermeulen, Judith Ottoy, Peter Greene, Silke Winne, Herlinde Raeman, Pascal Van Hoorebeke, Birgit Dieryck, Coco Kneepkens, Tine Delbare, Dee Byrne, Marens Van Leunen, Willem Dirks, Kayin Luys, Hanneke Van Camp en Sheaneen Healy Byrne.

Naast een tentoonstelling is Opus One ook een fotoboek, dat te koop is in alle Confituur-boekhandels, via de website van BREEDBEELD en in CCHA tijdens de tentoonstelling.

Wat is BREEDBEELD?
BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd met fotografie, film en mediakunst bezig is.

opening zo 10 mrt, 15 u t/m zo 19 mei 2024
gratis van di t/m zo van 13 tot 17 u & bij avondvoorstellingen

credits

met foto's van François, Wim Van Isacker, Jake Hoffmann, Patrick Foret, Quinten Vermeulen, Judith Ottoy, Peter Greene, Silke Winne, Herlinde Raeman, Pascal Van Hoorebeke, Birgit Dieryck, Coco Kneepkens, Tine Delbare, Dee Byrne, Marens Van Leunen, Willem Dirks, Kayin Luys, Hanneke Van Camp & Sheaneen Healy Byrne
breedbeeld.org

zaaltekst BREEDBEELD