cultuurcentrum Hasselt

Dansvoorstelling Isabelle Beernaert

zo 29 jan 2023 - 20.00 u
zo 29 jan 2023
20.00 u
  • zo 29 jan 2023
    20.00 u
    concert- & theaterzaal
    Geweest

TICKETS 

Particles of God mikt hoog. Buitenaards hoog.  Naar het universum meer bepaald. Voortdurend in beweging. Onze thuis, die ons allemaal met elkaar verbindt. Die creatieve sparkle leidt tot een unieke artistieke vertolking. Met een internationale topcast. Prachtige kostuums. Live muziek. En een choreografie die zowel de lichamen onstage als de emoties van het publiek meeneemt op een indringende reis.

Een niet te missen ervaring. Ontdek als eerste een van de meest spraakmakende voorstellingen van 2023

Live muziek van Peter Bogaert, en stukken van o.a. Philip Glass & Max Richter

Muziek en dans zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Isabelle Beernaert staat garant voor muzikale diversiteit, op het ritme van de voorstelling. Werk van Max Richter, Philip Glass, Jon Hopkins e.a. smelt samen tot een kloppend geheel, als dagen van een rondreis.

En er is nog meer! Rode draad door het geheel is de muziek van dirigent, componist en meesterviolist Peter Bogaert. Gast-concertmeester bij o.a. Symfonieorkest Vlaanderen en  Belgian National Orchestra, actief als solist bij o.a. Jef Neve.

credits

choreografie & regie Isabelle Beernaert / licht Mike Den Ottolander & Isabelle Beernaert / dans Isabelle Beernaert - The Company / live luziek Peter Bogaert / kostuums Cortana