cultuurcentrum Hasselt

Stemmen van de ziel

Het Gevolg, CCHA & dienst Samenleving stad Hasselt
za 26 nov 2022 - zo 27 nov 2022
za 26 nov 2022
-
zo 27 nov 2022

Theatergezelschap HETGEVOLG (Turnhout, Leopoldsburg) heeft een groot hart voor mensen die buiten het reguliere maatschappelijke circuit vallen. Mensen die omwille van omstandigheden in kwetsbare posities leven. Mensen voor wie het leven vol dagelijkse uitdagingen steekt. Mensen die hun weg zoeken. 

HETGEVOLG zet samen met hen projecten op en geeft op die manier ‘de ander’ een gezicht met een verhaal. Een verhaal waarin iedereen zich in herkent. De kracht van het theater zorgt ervoor dat zij opnieuw de kracht in zichzelf ontdekken en opnieuw de moed vinden om bij het dagelijkse leven aan te knopen.

De medewerkers van HETGEVOLG stellen zich daarbij op als luisteraar, soms als gids en nog vaker als sherpa. Van daaruit gaat het richting co-auteurschap en maken ze met zijn allen een verhaal dat op een professionele manier gebracht wordt. 

Voorjaar 2022 zetten de Hasseltse partners al een eerste verkennend traject op, vanaf september starten de wekelijkse repetities. Kom kijken en luisteren naar deze aangrijpende theatervoorstelling, naar dit verhaal recht uit het hart, genereus en begeesterend!

credits

regie Stefan Perceval / spel n.t.b. / techniek CCHA
hetgevolg.be