cultuurcentrum Hasselt

Blues

Nevski Prospekt
di 18 okt 2022 10.30 u & 13.30 u
di 18 okt 2022
10.30 u & 13.30 u

“Ik ga,” zegt de ene speler aan het begin van de eerste scène en laat de andere alleen achter. Zeven keer zal hij dat zeggen, zeven keer valt een bekende wereld in duigen en zeven keer groeit er uit de brokstukken een  nieuwe wereld. Zeven scènes telkens met hetzelfde vertrekpunt en telkens een ander verrassend verhaal dat  volgt. Blues toont de ontelbare mogelijkheden die sluimeren in een nieuw begin. Elk einde wordt een nieuw begin. Elke stap weg van het vertrouwde is een stap in de richting van een nieuwe, onbekende toekomst. Elke  verandering, elk woord, elke aarzeling kan de deur naar een nieuwe wereld openen. Elk afscheid is een belofte  van nieuwe mogelijkheden, een belofte van het avontuur dat om de hoek ligt.

Blues is een heerlijke, oprechte en verrassende voorstelling over ontelbare mogelijkheden. Echt iets voor nieuwsgierige curieuzeneuzen en andere wereldontdekkers!

de makers
Nevski Prospekt is een theatergezelschap dat een sterk fysieke, bij momenten choreografische, theatertaal gebruikt om verhalen te vertellen.

theater / max. 250 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
1ste graad lager

credits

van & met Ives Thuwis, Gregory Caers, Katrien Pierlet & Wim de Winne / grafiek Paul Gillin / licht Jeroen Doise / kostuums Inge Coleman / coproductie Schäxpir Festival Linz, TAK-Theater Liechtenstein, FFT Düsseldorf, Les Rotondes Luxembourg
nevskiprospekt.be