cultuurcentrum Hasselt

Connie & Zorba

fABULEUS
ma 10 okt 2022 - 13.30 u - 15.00 u
ma 10 okt 2022
13.30 u - 15.00 u
  • ma 10 okt 2022
    13.30 u - 15.00 u
    CCHA - kleine theaterzaal

Regel 1: Je zegt altijd waar je naartoe gaat
Regel 2: De ander gaat altijd mee
Regel 2bis: Onder wederzijdse toestemming zijn uitzonderingen mogelijk op regel 2
Regel 3: Je laat de ander nooit in de steek
Regel 4: We blijven samen

Sommige mensen hebben honderd miljoen vrienden op het internet. Sommige mensen hebben één visvriend, met wie ze samen naar een dobber staren. Voor sommigen is vriendschap een kwestie van leven of dood.

Connie & Zorba is een theaterstuk vol fantasie en absurde humor voor iedereen vanaf 8 jaar. Over de guillotine, de Taj Mahal en het geheugen van goudvissen. Over tweelingen en blinde zieners. Maar vooral over een  vriendschap die zo groot is dat je af en toe naar adem moet happen. 

de makers
fABULEUS is een Leuvens productiehuis voor performance, dans, circus en (tekst)theater. Centraal in hun werking staat de artistieke samenwerking tussen jongeren en ervaren makers. In deze voorstelling staan (startende) professionelen Brenda Corijn, Leen Roels en Matthias Van de brul op het podium. fABULEUS was eerder al bij ons te gast met de familievoorstellingen Nesten (2019) en Softies (2020) en de avondvoorstelling We go places (2021).

theater / max. 220 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

tekst Leen Roels / spel Brenda Corijn, Leen Roels & Matthias Van de brul / regie Isabel Vervoort / kostuums en scenografie Rosa Schützendorf / muziek en muziekmontage Siebe Chau / dramaturgie Peter Anthonissen / coproductie Perpodium / met de steun van de stad Leuven  
fabuleus.be