cultuurcentrum Hasselt

Comedy parade

Jade Mintjens, Jeroen Verdick & Kjen Descheemaecker
zo 6 nov 2022 - 19.00 u
zo 6 nov 2022
19.00 u
  • zo 6 nov 2022
    19.00 u
    CCHA - parketzaal 1

BESTOOKT, een tweedaags festival (za 05 & zo 06 nov 2022), op verschillende locaties, voor en door jongeren. Op het programma: voorstellingen, concerten, films, workshops, een literaire brunch én een afterparty.

De Stokers zorgen voor jong comedytalent met deze Comedy parade! Drie artiesten wisselen elkaar af en zorgen voor een volwaardige comedyshow.

Jade Mintjens (BESTOOKT comedy night, 2021) verzorgde de voorprogramma’s van Bart Cannaerts en Xander de Rycke, schopte het tot de finale van Humo’s comedy cup en is de vaste sidekick bij De ideale wereld op Canvas. 

Jeroen Verdick was vorig jaar één van de sidekicks in de eindejaarsconference van Bert Gabriëls. Met aanstekelijke Kempense tongval ging hij vorig jaar met overdonderend succes viraal met zijn fragment over padel! Hij is ook te zien langs Jens Dendoncker in Hoe zal ik het zeggen?

Kjen Descheemaecker werd in 2016 verkozen tot beste Vlaamse beatboxer en brengt sindsdien ook een unieke mengvorm van stand-up comedy en beatbox. Herkenbare grappen en verbazingwekkende beatbox passages wisselen elkaar naadloos af en komen samen tot één geheel. 

De ideale afsluiter van het BESTOOKT festival!