cultuurcentrum Hasselt

Maandagavond on tour - Wat we nog te zeggen hebben over de liefde

De Nwe Tijd
ma 14 feb 2022 - 20.00 u - 22.00 u
ma 14 feb 2022
20.00 u - 22.00 u
  • ma 14 feb 2022
    20.00 u - 22.00 u
    op locatie

De makers van De Nwe Tijd - van Heimat 1, 2 en 3 (CCHA, 2015, 2016 & 2018) en 528 dagen (CCHA, 2019) - brengen al vier seizoenen lang elke maand een Maandagavond. In hun eigen huis, op het kleinste podium van Antwerpen, brengen zij grote thema’s en persoonlijke verhalen in een eenmalig programma met gasten, muzikanten en interviews. Nu brengen ze zo’n Maandagavond on tour, helemaal tot bij ons in Hasselt. 

Maandagavond on tour - Wat we nog te zeggen hebben over de liefde wordt een programma over, je raadt het al: de liefde. En dat op Valentijnsdag! Romantischer wordt het niet (tenzij cupido himself je drankje komt opdienen, maar die kans lijkt ons eerder klein). 

Een programma over de liefde: dat kunnen we wel gebruiken na dit afgelopen jaar waarin de ander toch ook een beetje vreemd werd en de spontane aanraking onder druk stond. Rebekka de Wit, Suzanne Grotenhuis en Freek Vielen buigen zich graag nog eens over dit eeuwenoude en altijd actuele thema. Hoe ervoeren we de liefde de afgelopen periode en wat willen we meenemen naar betere tijden?

Multitalent en allround performer Lisa Verbelen vergezelt hen op hun zoektocht. Verbelen is medeoprichter en speler bij BOG. (tevens bij ons te zien in BEN. op 15 december 2021) en maakte furore met haar muzikale solo’s. Met haar erbij, belooft het een nog mooiere avond te worden.

En dat is nog niet alles! Ook wij gaan on tour. We trekken voor dit gezellige programma naar het café van De Serre. Dat maakt dit dus eigenlijk een Maandagavond on tour on tour, of: een unieke ervaring!

credits

tekst Rebekka de Wit, Suzanne Grotenhuis, Freek Vielen & Lisa Verbelen / muziek Lisa Verbelen / met wisselende gasten / © Alexander Daems
denwetijd.be