De grote reis van meneer Beer (5+)

Theater Tieret & Walrus
zo 14 nov 2021 - 15.00 u
zo 14 nov 2021
15.00 u
  • zo 14 nov 2021
    15.00 u
    concert- & theaterzaal
    Geweest

Wat gebeurt er als je twee muzikanten van Hooverphonic, één van Yevgueni, een poppenmaker van Theater FroeFroe en drie excellente poppenspelers/acteurs samen op één podium zet? Dan krijg je een muzikaal spelfestijn, in dit geval een spetterend spektakel in de grote zaal voor alle kleine durvers en grote berenvrienden!

Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, meneer IJsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen meneer Beer en de woeste wolven meneer IJsbeer een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok, tussen bibberen en zweten…

Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos-)paden, samen met alle woeste wolven, een koppel hilarische pinguïns en heel wat andere oude bekende en nieuwe, gekke bosvrienden.

Maak jullie op voor een knallend beestig bosfestijn, een heerlijke aanstekelijke, fantasierijke, verbluffende, mooie reis in de grote zaal op deze zondagmiddag! 

credits

eindregie Walter Janssens / tekst Joost Van den Branden / spel Vik Noens, Tine Roggeman & Joost Van den Branden / muziek Walrus: Geert Noppe, Pieter Peirsman & Maarten Van Mieghem / poppen Patrick Maillard / coproductie GC De Route / © Danny Wagemans
tieret.be & walrusonline.be