cultuurcentrum Hasselt

Carla Kogelman & Tinne Luyten

Goedemorgen!
zo 13 sep 2020 - wo 28 okt 2020
zo 13 sep 2020
-
wo 28 okt 2020
  • zo 13 sep 2020
    -
    wo 28 okt 2020
    grote exporuimte

do 12 maart - de expo PLAYGROUND hangt op in CCHA 
vr 13 maart - lockdown en dus geen expo opening
za 14 maart - Carla wil nog blijven, nog mensen ontmoeten
di 17 maart - Carla keert toch uit Hasselt terug naar Amersfoort - in een lege trein - en ze sluit zich op in huis. Twee weken lang komt ze de deur niet uit. Geschrokken, onzeker en bang door het virus.  Elke ochtend als ze wakker wordt, is ze opgelucht dat ze nog gezond is. 

Bezorgd om Tinne stuurt ze ‘s morgens "Goedemorgen, hoe is het met je?". Elke ochtend een berichtje. Én een antwoord. Gelukkig maar. Vanaf 4 april gaat tekst over in beeld. 

Goedemorgen!
Een fotocorrespondentie 
tussen Amersfoort en Hasselt
tussen fotografe Carla Kogelman en illustratrice Tinne Luyten
tussen 17 maart en 17 juli 2020
tussen vier muren

Een parallelle ochtendgroet met één beeld. Soms in kleur, soms in zwart-wit. Soms is de één vroeger, soms de ander… Maar geen dag gaat voorbij. Een reis (van 177 km) doorheen twee huizen in Amersfoort en Hasselt. Goedemorgen!, een gedeeld dagboek van twee beelddenkers, op zoek naar licht en naar houvast… in een ’tussentijd'. 

CCHA is bijzonder blij dat we deze expo’s alsnog kunnen openen. Na maanden van eenzame leegte in de exporuimtes vragen de foto’s om gezien te worden! Maar in covid-19-tijden loopt dat net iets anders als normaal.

Op zondag 13 september voorzien we twee openingsperiodes: om 14 en 16 u, mét verplichte reservatie. De tentoonstellingen zijn verder te bezoeken van dinsdag tot zaterdag tussen 13 en 17 u en op zondag van 10 tot 14 u (voor bubbelgroepen: op afspraak). Gelieve je aan te melden aan de kaartverkoop in CCHA voor toegang tot de exporuimtes.

credits

muziek & zang Els Van Laethem, Laid in earth - Henry Purcell, Dido & Aeneas, Act III, Z. 626: Dido’s lament / © Carla Kogelman & Tinne Luyten
carlakogelman.nl & tinneluyten.be