zo 13 sep 2020 - zo 8 nov 2020

Open spel

zo 13 sep 2020
-
zo 8 nov 2020
  • zo 13 sep 2020
    -
    zo 8 nov 2020
    fotogalerie
    vrije toegang
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

CCHA deed een open call om foto’s in te sturen van spel/speelplekken/ speelpleinen. Hoe kijken we met ons allen door de lens of via de smartphone naar de homo ludens? Een eigen-zinnige blik op het spelende kind en volwassenen, in kleur en zwart-wit. Speelse momenten, even verstild in de blik van de fotograaf.

Een ervaren jury stelt een speelse expo samen van ingestuurde foto’s waarin mensen ver-beeld-en wat spel en speelplekken voor hen betekenen. Na jurering begin maart werden deze fotografen geselecteerd: Joke Danko,  Annick de Wilde, Daniel Lousbergh, Iene Mesotten, Maxime Minsen, Pauline Poelmans, Daan Ruijter, Beata Stawiarska, Tess Van Deynse, Guido van Dommelen, Nele Veirman en Selva Wilbers.

credits

© Carla Kogelman
di t/m vr van 10 tot 17 u, za & zo van 13 tot 17 u

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring