cultuurcentrum Hasselt

Balancing bodies (8+)

Cie Woest
za 25 apr 2020
za 25 apr 2020

Geen podium, geen genummerde zitplaatsen, geen licht dat dempt wanneer de voorstelling begint. Wel een ruimte met bureaustoelen op wieltjes kriskras door elkaar. Je neemt plaats en rolt doorheen de ruimte. Vier performers bewegen, rennen, dansen tussen jullie stoelen door. Ternauwernood, maar rekenend op jullie. Soms nodigen ze ook uit tot het lezen van een brief, het openen van een cadeau, het maken van een schilderij. En wat doet die witte box daar nu eigenlijk?

In Balancing bodies levert Cie Woest zichzelf en jullie over aan een onvoorspelbare ruimte. De interactie tussen performer en toeschouwer staat centraal, een dynamische zoektocht waarin de verhoudingen tussen beiden op de spits worden gedreven en worden herschreven.

Na een try-out versie op de Dag van de Dans 2016 en de succesvolle première op Krokusfestival 2018 nodigen we onze coproductie voor een derde keer uit naar Hasselt! Mis deze kans zeker niet, want: Balancing bodies kleurt de bekende wereld met het onverwachte.

credits

regie Manon Avermaete / spel Paulien Truijen, Wannes De Porre, Evelyne Rossie & Sarah Vingerhoets / soundscape Steven Holsbeeks / scenografie Indianen / dramaturgie Gerhard Verfaillie / coproductie P2 - coproductieplatform Theater aan het Vrijthof Maastricht & CCHA / © Jeroen Trispel
ciewoest.com