za 1 feb 2020 - 15.00 u

KOPERGIETERY, KGbe & beeldsmederij DE MAAN

plastikBERTRAND (4+)
za 1 feb 2020
15.00 u
  • za 1 feb 2020
    15.00 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Bertrand is van plastiek. Bertrand wil echter alles zijn, behalve plastiek. Samen met zijn leger aan rommel en afgewezen voorwerpen, gaat hij op zoek naar de schoonheid in dit ‘niets’. De kapotte stofzuiger, die lelijke rok, een plastieken zak, zelfs mama’s oude tandenborstel... Wat weggeworpen werd, komt tot leven. Wat aan de kant geschoven werd, mag weer mee doen. Wat niet meer mocht bestaan, krijgt terug een ziel.

Kostuumontwerpsters Leentje Kerremans en Valerie Le Roy delen een grote liefde voor de pracht en humor van alledaagse, ‘stomme’ dingen. Naast haar werk voor film en TV (Den elfde van den elfde, De Ridder, Ontspoord) werkte Leentje ook voor Theater FroeFroe en Laika. Valerie tekende dan weer voor de kostuums en/of set van Bevergem en Cargo. In het theater werkte ze voor BRONKS en kabinet k.

Samen met theatermakers Michiel Soete, Nona Demey en muzikant Janko Beckers vissen ze in die zee van ogenschijnlijke prullen naar geheime vermommingen en dubbele levens. Ze komen boven met een uiterst visuele vangst die de nieuwsgierigheid van jonge kinderen extra zal kriebelen.

onderdeel van
familieABO

credits

concept & creatie Leentje Kerremans & Valerie Le Roy / spel Nona Demey & Michiel Soete / coaching Stef De Paepe & Johan De Smet / muziek Janko Beckers / © Diego Franssens
kopergietery.be & demaan.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring