di 17 dec 2019 - 20.00 u

Nationale Ballet Odessa

Sleeping beauty
di 17 dec 2019
20.00 u
  • di 17 dec 2019
    20.00 u
    theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Het Nationale Ballet Theater van Odessa staat al meer dan twee eeuwen garant voor spectaculaire klassieke ballet- en operavoorstellingen van internationale klasse. Techniek, kostuums, decors én (muziek)uitvoering zijn van een zeldzaam hoog niveau en garanderen prachtige voorstellingen voor een publiek van alle leeftijden. 

Na De notenkraker vorig jaar brengt het Nationale Ballet Odessa nu opnieuw Sleeping beauty, een stuk dat een uitdaging is geweest voor alle grote choreografen. 

Maar de mooiste versie blijft toch dit sprankelende ballet van de legendarische Marius Petipa. 

Een lust voor oog en oor en een must-see voor elke balletliefhebber, dit kroonjuweel van het romantische klassieke ballet, hier gebracht in een prachtige versie mét live orkest!

credits

naar het ballet in drie akten uit 1890 op muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski / oorspronkelijke choreografie Marius Petipa / libretto Ivan Vsevolosjki naar het sprookje La belle au bois dormant van Charles Perrault   

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring