My works, classics & heroes

Koen Buyse
wo 21 nov 2018
20.00 u
  • wo 21 nov 2018
    20.00 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Als frontman en songwriter van Zornik stond Koen Buyse drie keer op de main stage van Rock Werchter en vijf keer op Pukkelpop en tourde hij als support van Muse. Hij is de auteur van zeven albums waarmee hij tien (!) keer De afrekening aanvoerde. Daarnaast schreef hij songs voor andere artiesten en projecten, zoals de soundtrack voor de serie Wolven.

Koen, een kind van de jaren '80, begon eind jaren '90 met het schrijven van eigen nummers. De muziek uit die periode had onmiskenbaar een invloed. Faith No More, Oasis en Guns ‘n Roses, maar ook Johnny Cash en Tom Petty kregen een plaats op de mix-tapes in de walkman.

My works, classics & heroes is een reis langs de kronkelige, mooie en soms donkere muzikale gedachten van Koen. Eigen songs én klassiekers van zijn helden worden puur en onversneden gebracht met een gitaar, piano en stem... meer is er niet nodig om tot de essentie door te dringen.

credits

zang, gitaar & piano Koen Buyse / extra muzikant n.t.b. / © Koen Bauters

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring