Trecto pnix

Urbanus
do 27
december
onderdeel van
ABO6
ABO10

December 2018. Twee hopeloos uitverkochte voorstellingen in CCHA en een lange wachtlijst van mensen die te laat waren om een kaartje te bemachtigen. Razend populair is hij, Urbanus. Nog steeds na al die jaren. Jong en oud heeft gesmuld van zijn show. En wat een applaus.

Ja hoor, de pionier van de Vlaamse comedy komt terug! Al wie Trecto pnix vorig seizoen niet kon bijwonen - of wie gewoon nog eens wil genieten van de heerlijke liedjes en humor van Urbanus, kan nu (opnieuw) tickets bestellen. Maar wacht niet te lang! Dit is je laatste kans om de voorstelling in Hasselt bij te wonen!

Absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties worden afgewisseld met een broos of kinderlijk naïef liedje. De zaal in duiken en over rugleuningen van de stoelen lopen, dat zit er niet meteen meer in. Daarom is het bij deze show wel toegelaten dat het publiek op het podium wordt gegooid.

credits

met Urbanus / © René Bradwolf
urbanusfan.be

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten