cultuurcentrum Hasselt

Zoë Demoustier, Anna Bentivegna & Ayrton Fraenk

resident HET LAB

biografie
Zoë Demoustier is choreograaf en performer. Ze studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten waar ze in 2017 haar diploma behaalde aan de Mime opleiding. Nadien studeerde ze regie aan het RITCS en momenteel rond ze een master Culturele studies af aan de KUL. Ze startte haar traject bij kabinet K en fABULEUS. De voorbije jaren werkte ze met/voor Michiel Vandevelde, Alma Söderberg, Ultima Vez, kabinet K en Iris Bouche/Opera Ballet Vlaanderen en aan kortlopende projecten met BRONKS, Kopergietery, OKAN en Passerelle. Zoë performt dikwijls in haar eigen creaties en wekt naast professionele performers met kinderen/jongeren en kwetsbare groepen.  

Anna Bentivegna is performer en theatermaker. Ze studeerde in 2017 af van de Mime-opleiding aan de AHK in Amsterdam. Na haar opleiding maakte ze samen met Zoe Demoustier en Ayrton Fraenk, onder de vleugels van fABULEUS de familievoorstelling nesten. Ze zal binnenkort te zien zijn in Hotel Hierwaardaar, een familievoorstelling van De Dansers en Het Filiaal.

Ayrton Fraenk is een fysieke performer/theatermaker en studeerde in 2017 af aan de Mime Opleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Na de opleiding speelde hij in uiteenlopende voorstellingen als DRIE (MAAS & BonteHond) en How to build a Universe (Davy Pieters/Theater Rotterdam). In januari 2018 regisseerde hij samen met Jantien Fick de jongerenvoorstelling AN ANNE, die in première ging in Berlijn in het kader van Theater Na de Dam. In 2019 speelde Ayrton in de voorstelling nesten die hij samen met Anna Bentivegna en Zoe Demoustier maakte bij fABULEUS.