cultuurcentrum Hasselt

huisreglement

vestiaire

Jassen en tassen mogen omwille van de algemene veiligheidsvoorschriften niet mee de zaal in. De gratis bewaakte vestiaire is dan ook verplicht.

laatkomers

Bij aanvang van de voorstelling worden de deuren van de concert- en theaterzaal automatisch gesloten. Voor zover de voorstelling het toelaat begeleidt het zaalpersoneel laatkomers naar het zijbalkon. Bij voorstellingen in de kleine theaterzaal, in de parketzaal, podium op podium theaterzaal en op speciale locaties worden laatkomers niet meer toegelaten. Enkel tijdens eventuele pauzes kan je alsnog plaatsnemen op je eigen stoel. Tickets worden niet terugbetaald.

foto's

Het maken van foto’s, film-, video- of geluidsopnames is absoluut verboden tijdens de voorstellingen, ook met gsm’s, tablets en smartphones.

digitaal

Gelieve gsm’s, smartphones, tablets en alle andere geluidssignalen uit te schakelen vóór aanvang van de voorstelling.

zaalpersoneel

Voor de opvang bij en de begeleiding van de voorstellingen heeft CCHA een uitgebreide ploeg zaalpersoneel. Naast de ticketcontrole begeleiden ze je naar je stoel en staan ze in voor de gratis vestiaire.

duurtijd van de voorstellingen & concerten

Meer exacte informatie over de duurtijd en eventuele pauzes van voorstellingen en concerten publiceren we - indien beschikbaar - enkele dagen voordien op onze website. Deze informatie is altijd louter indicatief.

'Theatercafé

Voor en na de voorstelling en tijdens de pauzes kan je terecht in het ’Theatercafé om iets te drinken en/of te eten.
Eten en drinken in de zalen is niet toegestaan.

theatercafe.be
info@theatercafe.be
+32 11 85 90 75