leden

a2o

a2o-architecten
a2o is een multidisciplinair bureau gevestigd in Hasselt met 35 medewerkers van verschillende nationaliteiten. Sinds de oprichting in 2000 werkt a2o zowel nationaal als internationaal aan een divers scala van projecten. De kracht in al deze projecten zit in het stedenbouwkundig onderzoekend ontwerp, de architecturale innovatie, het vermogen om mens en ruimte met elkaar te verbinden en het streven naar een duurzame performantie.
a2o-architecten.be - Luc Vanmuysen - 0478 95 94 98
luc.vanmuysen@a2o.be

actief interim

Actief Interim nv.
Actief Interim - in 1988 opgericht als familiebedrijf in Limburg - heeft in de afgelopen 25 jaar een toonaangevende positie verworven in België met 64 kantoren verspreid over het hele land en meer dan 330 vaste medewerkers. Met de overname van kantoren in Nederland en Duitsland is Actief Interim sinds 2014 ook een internationale speler. De Actief Group realiseert in totaal een omzet van meer dan 400 miljoen euro.
actief.be - Chris Mercken - 0475 64 54 06 - chris.mercken@actief.be

Amptec

AMPTEC BVBA.
AMPTEC is een professioneel audiobedrijf gelegen in Diepenbeek. Naast levering en plaatsing van toestellen en de productie van pasklare bekabeling heeft Amptec zich gespecialiseerd in volledige sleutel-op-de-deur projecten zoals theaters, OB-wagens, opname-, radio- en postproductiestudio´s. Ook biedt Amptec oplossingen voor alle mogelijke projecten m.b.t. akoestiek en geluidsisolatie.
amptec.be - Bart Willems - 011 28 14 58 - info@amptec.be

brouwerij Alken-Maes nv

Brouwerijen Alken-Maes nv.
Alken-Maes is dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, abdijbieren als Grimbergen en Affligem en de lambicbieren van Mort Subite bezit het bedrijf een uitgebalanceerd assortiment. Alken-Maes zetelt in Mechelen en heeft drie brouwerijen en drie distributieplatformen in België, stelt 500 mensen tewerk en brouwt een jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter.
alken-maes.be - Anita Jans - 011 59 03 06 - anita.jans@alken-maes.com

  Centraal Laboratorium Hasselt
Centraal Laboratorium Hasselt is één van de activiteitencentra van het Centrum voor Medische Analyse bvba, een privaat laboratorium dat zich richt op de eerstelijnsgezondheidszorg in de breedste zin van het woord, alsook op de tweedelijnszorgen, de arbeidsgeneeskunde, gerechtsgeneeskunde en de toxicologie en op andere specifieke gezondheidsdiensten in zowel de ambulante als de intramurale sector. Kwaliteit, professionele kennis en technologische innovatie zijn de pijlers waarop de samenwerking met de collega- artsen is gebouwd.
cma.bePeter Vanoppen - 011 22 52 88 - peter.vanoppen@cma.be

CLB Group CLB Group
De afgelopen 25 jaar groeide de CLB Group uit tot een full service HR-groep met 6 afdelingen: CLB Sociaal Secretariaat, CLB Consult, CLB Externe Preventiedienst, CLB Medische Controle & Advies, CLB Verzekeringen en CLB ICT & Hosting. CLB Group profileert zich als een volwaardige dienstengroep die zich onderscheidt door een vriendelijke, hulpvaardige, persoonlijke en professionele aanpak.
clbgroup.be - Peter Van Nuffel - 011 59 07 85 - p.van.nuffel@clbgroup.be

  Connect nv.
Connect is een strategisch communicatiebureau met 40 communicatieprofessionals en kantoren in Hasselt, Brussel en Eindhoven. Wij zijn een partner voor overheden en bedrijven die hun impact willen vergroten.
connect.be - Bart Derison - 0478 58 47 91 - bart.derison@connect.be

  Conrad Consulting nv.
Conrad Consulting is een full-service evenementenbureau met 29 jaar ervaring op de teller. Het 'ingenieus' inspelen op vragen van klanten, dat is de opdracht voor Conrad. Steeds is de juiste mix van inzicht, durf en creativiteit de Conrad garantie voor uw succesvol evenement. Van bedrijfsfeest over opendeurdag tot productlancering; van geboortefeest over sweet 16 tot trouwpartij... Het team van evenementenbureau Conrad Consulting zorgt dat het totaalplaatje klopt.
conrad-consulting.be - Stefan Deckers - 011 85 04 10 - stefan@conrad-consulting.be
 
 drukkerij Baillien-Maris nv Drukkerij Baillien-Maris nv.
Drukkerij Baillien-Maris evolueerde sinds 1882 tot waar we vandaag staan. We zijn uitermate trots te beschikken over een uiterst modern en efficiënt machinepark dat de hoogste druk- en afwerkingskwaliteit garanteert. Steeds meer voelden ook wij de absolute noodzaak om onze klanten een totaalpakket aan te bieden en daarom profileren we ons als een drukkerij die alles kan vormgeven en drukken op elke mogelijke ondergrond.
baillien-maris.be - Hans Exelmans - 011 22 19 64
hans@baillien-maris.be

ISS Facility Services nv.
ISS is een toonaangevende onderneming op het gebied van werkplekervaring en facility management. Wij zorgen mee voor werkomgevingen die bijdragen tot betere bedrijfsresultaten en die het leven gemakkelijker, productiever en plezieriger maken. Onze geëngageerde medewerkers staan voor topkwaliteit.
iss.be - Griet Poelmans - 011 34 96 34 - griet.poelmans@be.issworld.com

  Jessa ziekenhuis
Het Jessa Ziekenhuis biedt - verspreid over vier campussen - een ruim aanbod aan innovatieve en hoogkwalitatieve geneeskunde en patiëntenzorg, i.s.m. onze partnerziekenhuizen in het klinisch netwerk Zuid-West Limburg. Als grootste werkgever van Limburg biedt Jessa ziekenhuis naast alle klassieke medische specialismen ook een heel aantal hooggespecialiseerde, topklinische diensten en subspecialisaties die niet in elk ziekenhuis worden aangeboden.
jessazh.be - Yves Breysem - 011 30 50 00 - yves.breysem@jessazh.be
 
    KBC Bank & Verzekeringen
Uw bankzaken en verzekeringen moet u kunnen regelen waar en wanneer u dat wilt. Zonder gedoe, zonder hindernissen. Bij KBC kunt u er zeker van zijn dat dat het geval is. In het kantoor of via KBC Live, met uw smartphone, tablet, laptop of pc… Waar dan ook, we staan altijd voor u klaar. We engageren ons ook lokaal. We zijn een bank van hier, net als u. En dat blijven we ook. Daarom hebben we ook veel aandacht voor wat er leeft in onze steden, onder de kerktoren en bij u om de hoek.
kbc.be - Wim Leemen - 011 72 15 13 - Wim Leemen

 KBC Private Banking KBC Private Banking
Ieder vermogen heeft zijn eigen verhaal. Dit goed beheren is uiterst belangrijk. Tenslotte heeft u met dat vermogen nog tal van persoonlijke doelen voor ogen, nu en later. U wilt uw vermogen met de grootste zorg en goed voorbereid aan de volgende generaties doorgeven zodat zij uw verhaal verder kunnen schrijven. Bij KBC Private Banking begrijpen we als geen ander dat u nood hebt aan een intense begeleiding. Uw KBC-private banker vormt daarbij uw vast aanspreekpunt en helpt u verder schrijven aan uw vermogensverhaal.
kbcprivatebanking.be - Jos Jadoulle - 011 72 17 89 - jos.jadoulle@kbc.be

  Mediahuis nv.
Trouwe vriend van wereldburgers. Nog meer community dan regiokrant wil HBVL er voor elke Limburger zijn, in elke levensfase. Limburgers voelen zich ook wereldburger, ze verwachten een volledige krant. Daarom covert Het Belang van Limburg lokaal, regionaal, nationaal en internationaal nieuws in een slimme Limburgse mix. Met deze unieke redactionele formule bereikt Het Belang in Limburg 86% van de krantenlezers, wereldwijd ongezien.
mediahuis.be - Paul Philips - 0478 29 22 08 - paul.philips@mediahuis.be

 

Nuhma cvba.
Nuhma werkt namens de Limburgse gemeenten en Laakdal aan 2 kerntaken, namelijk hernieuwbare energie en slimme diensten. Nuhma, het Limburgs Klimaatbedrijf, ondersteunt de ontwikkeling van duurzame energieprojecten om zo de doelstelling te helpen realiseren om Limburg CO2-neutraal te maken. Daarnaast ligt de focus op het creëren van maatschappelijke meerwaarde via investeringen in innovatieve en slimme toepassingen.
nuhma.be - Ludo Kelchtermans - 011 26 60 22 - ludo.kelchtermans@nuhma.be

 Optico Optico
Optiek Scherpesteen is sinds 1953 een gevestigde waarde en staat voor kwaliteit, een uitmuntende service, een zeer uitgebreid aanbod en een sterk uitgebouwde contactlensafdeling. Aurilis is ook al meer dan 40 jaar actief op de markt van hoortoestellen. Hier is iedereen welkom voor een gratis hoortest en informatie over horen, voor hoortoestellen hoorhulpmiddelen en gehoorbescherming onder deskundige begeleiding van een team enthousiaste audiologen.
scherpesteen.be - Patrick Siborgs - 011 28 05 05 - patrick.siborgs@groepmsi.be

  Sibova Insurance nv.
Sibova Insurance is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar gevestigd in Hasselt. Ons veelzijdig aanbod aan producten wordt met toewijding uitgezocht, voor elke particulier en elke onderneming. Onze doelstelling, een constante optimalisatie van onze bestaande klantenportefeuille. Dit vormt reeds drie generaties de basis van ons bedrijf.
sibova.be - Sarah Swijsen - 011 25 00 05 – info@sibova.be

  Solvimus recht én oplossing
Solvimus, de naam zegt het zelf: wij verstaan de kunst van de oplossing. Solvimus is een atypisch kantoor van advocaten-onderhandelaars-bemiddelaars. Wij hebben ons gespecialiseerd in juridisch verantwoorde maar ook economisch haalbare oplossingen voor ondernemingen en ondernemers. Wij zijn veel meer dan een juridische raadgever: in ons vindt de ondernemer een compagnon de route, een aanspreekpunt en een klankbord.
solvimus.be - Kristien Vaes - 011 14 04 10 - info@solvimus.be

 'Theatercafé ’Theatercafé nv.
’Theatercafé is de ideale plaats voor een hapje of een drankje, een snelle lunch of een heerlijk aperitiefje op het zonovergoten terras met uitzicht op het stadspark. ’Theatercafé richt zich niet enkel op de bezoekers van het CCHA, maar wordt ook druk bezocht door zakenlui en kantoorpersoneel uit de buurt. Deze laatste kunnen er terecht voor een snelle lunch of een gezellige koffiepauze. Voor een bedrijfs- of familiefeest kan u terecht in de gezellige zalen van het ‘Theatercafé. Het is ook een prima locatie voor een bijeenkomst, vergadering, babyborrel, receptie...
theatercafe.be - Wim Gommers - 011 85 90 75 - wim.gommers@hangar58.be

 UHasselt UHasselt
De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen (Diepenbeek en Hasselt) en zes onderzoeksinstituten. Haar baseline 'Knowledge in action' onderstreept de ambitie en het engagement van de UHasselt: mee de schouders zetten onder het vormgeven van een innovatieve, duurzame toekomst van de regio.
uhasselt.be - Marc Croes - 011 26 80 40 - marc.croes@uhasselt.be

CCHA-ookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om je gebruikservaring te verbeteren, om het gebruik van deze website te analyseren, om content van derden (zoals bv. video’s) te kunnen afbeelden en voor verschillende andere toepassingen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door ‘akkoord’ te klikken, stem je hiermee in. Als je niet akkoord bent, kan je via de knop ‘Instellingen aanpassen’ je voorkeuren opgeven. meer informatie…

Cookies zijn kleine bestanden die op je computer worden opgeslagen om je voorkeuren tijdens je bezoek te onthouden. Cookies slaan nooit je naam, adres, leeftijd of andere persoonsgegevens op. Alleen je voorkeuren en interesses aan de hand van je surfgedrag worden opgeslagen. 

Cookies zijn nodig om deze website goed te laten functioneren. Zo wordt je winkelmandje onthouden tijdens het bestelproces van tickets. 

Maar cookies zijn ook nodig om je gebruikservaring op deze website te verrijken. Media van derde partijen, zoals bv. video's, gaan vaak gepaard met cookies. 

Ook houden we statistieken bij om deze site doorlopend te verbeteren. 

Tenslotte worden cookies ook gebruikt om onze marketingactiviteiten, zoals nieuwsbrieven en advertenties, zo efficiënt en persoonlijk mogelijk te maken.

CCHA-ookies - instellingen