cultuurcentrum Hasselt

Woody

Woodman
di 18 apr 2023 - 20.00 u - 21.30 u
di 18 apr 2023
20.00 u - 21.30 u
  • di 18 apr 2023
    20.00 u - 21.30 u
    Kleine theaterzaal

Daar is Woodman weer! Na Lubricant for life (CCHA, 2020) presenteert het gezelschap met Woody een ultieme ode aan de romantiek. Dit keer staan alle vijf leden op het podium! Evelien Bosmans (onlangs nog te zien in F*** you very very much), Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo (speelde onlangs nog de hoofdrol in de verfilming van Kom hier dat ik u kus): al dat talent in één stuk! Maar welk stuk wordt dat dan? Waar kunnen ze het over hebben?

Dertien jaar na hun afstuderen lijkt de schwung ver te bespeuren, ze lijken wat last te hebben van de 30-something blues. Waar is de vurigheid naartoe die ze als twintigers bezaten? De schaamteloze romantiek? Zijn ze in slaap gewiegd door het huisje-boompje-beestjeleven? Ze hebben alles om gelukkig te zijn, toch blijkt dat in de praktijk niet zo simpel.

Tijd om te herbronnen! Woodman laat zich inspireren door de grootmeester van passie en verloren dromen én de auteur met de langst lopende carrière in de showbusiness: Woody Allen! Is dat nog wel een goed idee om met zo iemand te werken? Mag dat nog?

Het gezelschap maakt tweejaarlijks een nieuwe voorstelling. Hun doel is om makers en publiek te verbinden door mooie, beroerende verhalen te vertellen met een beetje magie. Laat die magie nu net zijn waar wij naar op zoek zijn! 

credits

concept & spel Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman & Tanya Zabarylo / eindregie Bas Teeken / kostuums Fran Labarque / licht & geluid Iben Stalpaert / coproductie Het Laatste Bedrijf/Gallop / © Zjuul Devens 
woodmanspeelt.be