tickets bestellen

(START) VERKOOP

De verkoop voor het seizoen 21/22 start op dinsdag 15 juni 2021 om 12 u. 
Ontdek hier het programma!

Vanaf die datum kan je de hele programmering online ontdekken, én tickets en/of abonnementen (zie ook hieronder) bestellen. Het is ook mogelijk om in CCHA kaartjes te komen reserveren. Vanaf dinsdag 24 augustus 2021 opent CCHA opnieuw de deuren.

Eind augustus verschijnt ook ons programmaboek voor het seizoen 21/22. Bezocht je de voorbije jaren voorstellingen in CCHA? Dan valt het boek rond die periode in de bus. Uiteraard kan je ook dan online of aan onze dienst kaartverkoop in CCHA kaartjes reserveren. 

ABONNEMENTEN & TICKETS

Klik hieronder op het abonnement om eenvoudig te starten met de samenstelling van je abonnement(en)!
ABO6 (min. 6 verschillende voorstellingen)
ABO10 (min. 10 verschillende voorstellingen)
familieABO (min. 3 verschillende familievoorstellingen)
Koop je in de loop van het seizoen nog tickets voor één of meerdere voorstellingen die nog niet in je abonnement zitten, dan betaal je ook daar de geldende abonnementsprijs voor.

Geen abonnement, maar wel tickets? Klik eenvoudigweg op de knop 'tickets' bij een voorstelling, kies het aantal tickets, voeg eventuele andere voorstellingen toe en rond je bestelling af.

Voorlopig - waarschijnlijk tot medio december 2021 - worden je tickets pas enkele dagen voor de voorstelling(en) opgestuurd, samen met een service mail met de laatste en meest up-to-date informatie en richtlijnen. Op die manier kan er, indien noodzakelijk, nog omgeboekt worden in functie van dan geldende beperkingen en social distancing regels én vermijden we dat je ‘oude’ en ‘nieuwe’ tickets bij moet houden.  

We houden je ook op de hoogte via deze website, mail en onze socials (Facebook en Instagram). 

COVID-19

Klik hier voor antwoord op veelgestelde vragen met betrekking tot COVID-19 je bezoek aan CCHA.


hoe kopen?

1. online
Online kopen is de meest efficiënte manier:
- Je kan altijd en overal bestellen.
- Het ticketsysteem stelt je de best beschikbare stoel voor. 
- Keuze gemaakt? Je betaalt op een uiterst veilige manier met Visa, Mastercard of pc-banking.
- Eens je betaling in orde ontvang je via mail een e-ticket en kan je de tickets zelf afdrukken of downloaden met je smartphone naar een Wallet-app. Of de tickets worden per post opgestuurd. 

2. aan de kaartverkoop en/of telefonisch
Gezien de mogelijke drukte verzoeken we je je bestelling goed voor te bereiden - eventueel met dit bestelformulier dat je kan printen, invullen en meebrengen - vooraleer langs te komen of telefonisch contact te nemen via 011 22 99 33.

boekings- & verzendingskosten
€ 2 boekingskosten per bestelling
€ 2 verzendingskosten als je geprinte tickets wenst te ontvangen 
De boekingskosten zijn van toepassing bij alle verkoopkanalen; de verzendingskosten gelden enkel wanneer geprinte tickets met de post verstuurd worden.

opgelet
Koop enkel tickets via de officiële verkoopkanalen van CCHA.

CCHA is de enige officiële verkoper van tickets voor voorstellingen georganiseerd door CCHA. De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk van toepassing verklaard op deze verkoop. Bijgevolg is gereguleerde doorverkoop van dit ticket, zelfs zonder winstmarge verboden. Occasionele doorverkoop met winstmarge is eveneens verboden. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig. CCHA behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang tot betreffend evenement te weigeren.

derdenvoorstellingen - externe verkoop
De organisatoren van derdenvoorstellingen zoals 'Ook in CCHA'  hebben vaak hun eigen verkoopskanalen. Meer informatie en/of de link naar tickets vind je bij de andere info over de voorstelling. 
Voor deze voorstellingen kan je ook geen gebruik maken van onze Theaterbon.


betaalmethodes

- contant
- Bancontact/iDEAL
- Visa/Mastercard
- Theaterbon
- sport- & cultuurcheques
- consumptiecheques
Er wordt geen wisselgeld teruggegeven op bonnen en cheques. Sport-, cultuur- & consumptiecheques enkel geldig als betaalmiddel aan de kaartverkoopbalie.

onbetaalde reserveringen

In je bevestigingsmail of op de jou toegestuurde rekening vind je een uiterste datum van betaling. Niet tijdig betaalde reservaties vervallen automatisch.

terugbetaling

Gekochte tickets worden niet omgeruild of terugbetaald tenzij in enkele uitzonderlijke gevallen waar een Theaterbon je aangekochte kaartjes vervangt: 
- bij annulatie van een voorstelling (wel of niet ten gevolge van COVID-19)
- bij verplichte quarantaine (attest vereist)
- bij besmetting door het coronavirus (doktersattest vereist), niet in geval van andere ziekte
- bij onverwachte, dringende ziekenhuisopname (doktersattest vereist)
- bij overlijden van de ticketkoper (akte van overlijden vereist), niet bij overlijden van een familielid of aanverwante

Heb je een ticket voor een uitverkochte voorstelling en ben je verhinderd? Contacteer dan kaartverkoop@ccha.be. We bekijken graag of we iemand op de wachtlijst met jouw ticket gelukkig kunnen maken.

verlies van tickets

Voor een herprint bij verlies of vergeten van je ticket(s) of het afdrukken van je e-ticket op de avond van de voorstelling wordt 0,5 euro per ticket aangerekend. Je kan je ticket ook laten scannen vanop je smartphone.

wachtlijsten

Bij uitverkochte voorstellingen wordt een wachtlijst aangelegd. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie voor een ticket.