wo 6 mrt 2019 - 14.00 u

Lepeltje lepeltje (4+) - Belgische première

De Dansers (Nederland)
wo 6 mrt 2019
14.00 u
  • wo 6 mrt 2019
    14.00 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Samen te springen en niet na te denken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar te verzamelen en als één grote kluit armen en benen door de kamer te koprollen? Of wil je liever in iemands knusse omhelzing in slaap vallen? In Lepeltje lepeltje kan dat allemaal.

In een wereld vol matrassen gaan drie dansers en een muzikant samen aan de slag, op zoek naar dat ene magische moment dat je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt. Het podium is er helemaal klaar voor, maar ja, je moet nog wel durven…

Met speelse energie maken De Dansers een voorstelling die gaat over vrijheid, geborgenheid en durf. De vorm: een hypnotiserende, komische en aanstekelijke compositie van 1000x vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan… en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen!

credits

45' / choreografie Josephine van Rheenen / van & door Yoko Ono Haveman, Youri Peters, Fleur Roks & Hans Vermunt / muziek Hans Vermunt / beeld & kostuum Nicky Nina de Jong / artistiek advies Irene van Geest, Klaus Jürgens, Guy Corneille & Wies Merkx / © Bart Grietens
dedansers.com


 

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring