3de graad secundair avond

met de klas naar een avondvoorstelling

Hieronder selecteerden we een aantal avondvoorstellingen die geschikt zijn voor een jonger publiek. Maar je kan natuurlijk ook andere keuzes maken uit de volledige avondprogrammering.

We streven bij iedere voorstelling naar een goede verhouding tussen het jonge publiek en de volwassen toeschouwers. Precies daarom kan het gebeuren dat je vraag voor een bepaalde voorstelling niet haalbaar blijkt. Dan nemen wij contact met je op en stellen een alternatief voor.

Voor reservaties en vragen mail je naar kaartverkoop@ccha.be.

Voor de derde graad hebben we ook enkele 'specials' in de dagprogrammering.
 

Theatermaker Jaouad Alloul brengt zijn voorstelling met nagesprek Zeemeermin voor kleine groepen op school. Maelstrom komt na Brief aan mijn kind vorig seizoen, opnieuw met een voorstelling met participatief voortraject: Solidariteit. Het Canadese topgezelschap Cas Public presenteert in Belgische première Not quite midnight. Tot slot keert de aangrijpende visuele voorstelling over WOI, De grote oorlog van Hotel Modern terug naar Hasselt.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring