© PHOGMOgraphy

ZondagGasten

een talkshow, een gesprek over mens en maatschappij

CCHA houdt de vinger aan de maatschappelijke pols. In de Tafelredes zetten we de kracht van de verbeelding centraal, in Tussen 2 lijnen nodigen we samen met de Bibliotheek Hasselt Limburg spitante sprekers uit naar de stad. 

En op zondagmiddag nodigen we jullie allen uit voor een heuse talkshow die soms ernstig van toon maar vaak luchtig is. De reacties op het eerste seizoen van ZondagGasten waren hartverwarmend. We gaan dan ook gemotiveerd verder. Het worden weer vier zalige zondagnamiddagen, luchtig, onderhoudend, altijd interessant: twee in het najaar, twee in het voorjaar.
 

Gastheer is en blijft Guido Wevers. Hij vraagt zijn gasten om hun licht te laten schijnen op wat ons in de wereld met elkaar verbindt of van elkaar scheidt. Vaak is er een cultureel of maatschappelijk onderwerp en soms wordt er vooruit gekeken naar een voorstelling of tentoonstelling in CCHA. Wie zijn de sprekers? Mensen met een verhaal: opiniemakers, schrijvers, wetenschappers, kunstenaars, gewone en ongewone mensen uit Hasselt en de verre omgeving. Altijd is er koffie en vlaai, altijd is er ook een leuke, fijne jonge muziekband.

© PHOGMOgraphy/Miel Noelanders

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring