ZondagGasten

een talkshow, een gesprek over mens en maatschappij

CCHA houdt de vinger aan de maatschappelijke pols. In de Tafelredes zetten we de kracht van de verbeelding centraal, in Tussen 2 lijnen nodigen we samen met de Bibliotheek Hasselt Limburg spitante sprekers uit naar de stad. Maar er is meer (en nieuw)!

Op vijf zondagmiddagen nodigen we jullie allen uit voor een heuse talkshow die soms ernstig van toon maar vaak luchtig is. Het is per slot van rekening zondagnamiddag en een mens wil de teugels wel eens laten vieren.
 

Gastheer is Guido Wevers. Afkomstig uit Maasmechelen, trok Guido Wevers naar de Toneelacademie Maastricht, werd later artistiek leider van Huis van Bourgondië, transformeerde het Mechels Miniatuurtheater tot ’t Arsenaal, werd directeur van Theater aan het Vrijthof in Maastricht, artistiek directeur van de kandidatuur Maastricht/Euregio tot Europese culturele hoofdstad 2018 om tenslotte zijn rijke carrière te beëindigen als intendant van het Op.Recht.Mechelen festival.
 

Rond de tafel van Guido Wevers zitten mensen met een verhaal. Opiniemakers, schrijvers, wetenschappers, kunstenaars, gewone en ongewone mensen uit Hasselt en de verre omgeving.
 

Wevers vraagt zijn gasten om hun licht te laten schijnen op wat ons in de wereld met elkaar verbindt of van elkaar scheidt. Vaak is er een cultureel of maatschappelijk onderwerp en soms wordt er vooruit gekeken naar een voorstelling of tentoonstelling in CCHA.
 

Altijd is er koffie en vlaai, altijd is er ook een leuke, fijne jonge muziekband. Kortom: een (h)eerlijke talkshow die een blik werpt op mens en omgeving.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring