cultuurcentrum Hasselt

Tussen 2 lijnen

samenwerking CCHA & Bibliotheek Hasselt Limburg - Dusart

Verhalen, essays, poëzie: de letteren zijn divers, inspirerend en boeiend. Daarom deze fijne samenwerking tussen Bibliotheek Hasselt-Limburg, boekhandel Grim en CCHA. Op zaterdag afspraak in de bib en op vrijdagmiddag (met broodjes) in Grim.

Zowel auteurs van fictie als schrijvers van non-fictie komen graag en vol overgave het beste van zichzelf geven. Het publiek smaakt die ruimte tussen 2 lijnen.

CCHA kiest ervoor om, naast het uitgebreide kunst- en cultuuraanbod, ook plaats en tijd te maken voor debat en gespreksformules die de blik open houdt. Net vandaag is het belangrijk om de maatschappelijke vinger aan de pols te houden. Het klinkt als een cliché, maar het is des te meer waar.

We gaan ook verder met de verfrissingskuur en hebben oog voor jonge schrijvers en 'andere' schrijvers die via performance of slam poetry hun boodschap delen.  Zo kleuren we toch ook weer een beetje buiten die twee lijnen. Voor de verrassingslezing eind april, rond erfgoeddag, houden we nog even de spanning vast en willen we met een straffe naam naar buiten komen later op het seizoen.


        

Moya De Feyter © Sebastian Steveniers