Krokusfestival

wo 19 t/m do 27 feb 2020

Voor de 23ste keer organiseert cultuurcentrum Hasselt het KROKUSFESTIVAL, een internationaal kunstenfestival voor jong publiek (kinderen en families). De raad van bestuur, het hele CCHA-team en alle vrijwilligers zijn bijzonder blij jullie allen te mogen verwelkomen in CCHA of op locatie ergens in de stad.

KROKUSFESTIVAL, dat is theater, poppen, objecten, dans, muziek, beeld, technologie, installaties, doe-spelen, interactieve parcours en nog zoveel meer voor kinderen, hun vriendjes en (groot)ouders.

KROKUSFESTIVAL, dat is een artistiek familiefestival vol avontuur in veel toneelzalen, een sporthal, op straat, in een tent, binnenin een heel bijzondere constructie, twee slaapkamers. Kortom: geen plek is veilig voor dit pittige festival dat je besmet met een gezonde portie fantasie.

KROKUSFESTIVAL, dat zijn 34 gezelschappen, 21 Belgische en 13  buitenlandse in Belgische première (uit 10 landen: Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Taiwan, Canada, Brazilië, Chili, Nederland, Frankrijk, Denemarken en Zwitserland).

KROKUSFESTIVAL, dat zijn ook heel veel professionele kunstenaars en programmeurs en artistieke directeurs, allemaal mensen van over de hele wereld die gepassioneerd zijn door kunsten voor jong publiek omdat deze essentieel zijn voor de kinderen, voor hun kijk op de wereld, hun kijk op elkaar en hun kijk op zichzelf.

Hartelijk welkom aan alle kinderen, jongeren, ouders en grootouders en aan iedereen die zich jong van hart en leden voelt!

Ontdek het volledige programma op krokusfestival.be! Of download hier de festivalbrochure!

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring