Krokusfestival

vr 1 t/m do 7 mrt 19


22 edities van het Krokusfestival. Daarmee zijn we één van de ‘anciens’ in het Vlaamse festivallandschap, maar, zeker ook door onze jonge bezoekers, nog altijd fris en pril. En een beetje stout, of toch zeker avontuurlijk. Want dat is waar het Krokusfestival voor staat: fantasie, emotie en avontuur. Een fantasie die buiten alle lijntjes kan en mag kleuren. Een emotie die huppelt tussen lach en ontroering. Een avontuur als ontdekking van nieuwe makers en voorstellingen.

Krokusfestival presenteert dit jaar 6 premières en 13 Belgische premières. Van miniatuurpoppen die op knie en hiel gespeeld worden, over aanstekelijke dans en prettige verhalen met-een-kantje-af tot de nieuwste technologie in beeld en klank.

Net als vroeger klopt het festivalhart in CCHA, maar je vindt ons ook in het stadscentrum en op diverse locaties. En we verwijzen graag ook naar enkele bijzondere projecten, zoals het participatieve fotoproject van de Australische kunstenares Jessica Wilson.

Het Krokusfestival werkt nauw samen met HET LAB, de residentiële werkplek van CCHA waar makers voor jong publiek in alle rust aan hun ideeën en voorstellingen kunnen werken met professionele feedback.

Hartelijk welkom aan alle artiesten en professionelen! Hartelijk welkom aan alle kinderen, jongeren, ouders en grootouders en aan iedereen die zich jong van hart en leden voelt! Hartelijk welkom aan iedereen!

festivalbrochure

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring