cultuurcentrum Hasselt

De Stokers

jongerencollectief CCHA

Sinds 2020 heeft CCHA zijn eigen jongerencollectief! De Stokers, dat zijn Cato Boelen, Loes Bollen, Lander Brijs, Hanne Duchateau, Sigrid Peters en Lien Roosen. Jongeren tussen de 18 en 25 jaar die in CCHA de vrijheid krijgen om voorstellingen/activiteiten te programmeren voor hun leeftijdsgenoten. 

In 2022 organiseerden onze Stokers nog een heus BESTOOKT-festival tijdens ons vijftigjarig bestaan, FESTIFIFTY, met o.a. een ontbijtfilm, een comedy parade en een dansvoorstelling. In het voorjaar haalden ze de dames van DE VOLKSJURY én jonge maker Louis Janssens naar ons cultuurcentrum. 

Ook in seizoen ’23 / ’24 hebben ze weer heel wat plannen die we later dit jaar aankondigen, dus hou zeker de socials van De Stokers in de gaten! Voorlopig is er alvast deze save the date: op vrijdag 8 maart 2024 komen De Stokers met een programma rond Internationale Vrouwendag! 

En er is nog meer goed nieuws! Wie zelf tussen de 18 en 25 jaar is en een passie heeft voor cultuur kan zich altijd kandidaat stellen om deel uit te maken van De Stokers. Zin om je zelf bij deze toffe bende aan te sluiten? Stuur dan zeker een mailtje naar destokers@ccha.be voor meer info.