De Stokers

jongerencollectief CCHA

We stellen jullie graag voor aan ons nieuwe jongerencollectief: De Stokers! In oktober 2020 zijn we in CCHA gestart met een eigen jongerenwerking waarin jongeren uit Hasselt (en omstreken) actief zullen participeren in de programmering, communicatie en organisatie van activiteiten. 

De Stokers, dat zijn Jeroen Beuls, Cato Boelen, Loes Bollen, Maureen Cordens, Hanne Duchateau, Andries Haesevoets, Jolene Hardy, Julie Jans, Marie Meertens, Maxime Meuwissen, Femke Nijs  Sigrid Peters, Daan Rietveld, Lien Roosen en Kaat Vreven. Allemaal jongeren tussen de 18 en 25 jaar met een hart voor cultuur die als ambassadeurs van CCHA zullen optreden. Hun doel? Meer jongeren laten kennismaken met het culturele aanbod!  

Aan de hand van prospecties, workshops en prospecties krijgen De Stokers de kans om hun culturele achtergrond te verrijken. Uiteindelijk mogen ze zelf de organisatie van een evenement op zich nemen. Ze krijgen carte blanche om hun ideale cultuurevenement te organiseren, volgen de organisatie op van a tot z en zijn tevens verantwoordelijk voor de communicatie, omkadering, etc. 

En er is meer! Onze Stokers duiken in het reguliere aanbod van CCHA en duiden de voorstellingen aan die zij uiterst geschikt vinden voor een jongvolwassen publiek. Op die manier geven zij tips aan hun leeftijdsgenoten. Staat hun logo bij een bepaald evenement? Dan tippen zij deze voorstelling als ‘jongerenproof!

Wil je meer weten over De Stokers? Check dan zeker hun Facebookpagina en Instagrampagina of stuur een mailtje naar destokers@ccha.be. Stay tuned!