cultuurcentrum Hasselt

tje + Isaac Roux
za 5 nov 2022 - 21.00 u - 22.40 u
za 5 nov 2022
21.00 u - 22.40 u
  • za 5 nov 2022
    21.00 u - 22.40 u
    Parketzaal 1

Wil je zowel de theatervoorstelling Club Toulouse en het concert van -tje bijwonen? Koop hier je combiticket voor € 12.

BESTOOKT, een tweedaags festival (za 05 & zo 06 nov 2022), op verschillende locaties, voor en door jongeren. Op het programma: voorstellingen, concerten, films, workshops, een literaire brunch én een afterparty.

Voor deze double bill gingen we op zoek naar lokaal én jong talent. 

Hasseltse band tje, dat zijn zangeres Lindy Versyck, gitarist Melvin Slabbinck & basgitarist Klaas Leyssen. Samen brengen ze dromerige akoestische popnummers met een vleugje melancholie. Dit voorjaar werden ze één van de Artists in Residence bij Muziekodroom én brachten ze het al tot in de halve finale van Humo’s Rock Rally waar het optreden ‘uitermate boeiend’ bevonden werd. Kom meegenieten in onze parketzaal! 

Isaac Roux is het singer-songwriter project van Louis De Roo, waarin hij indie-folk vermengt met dromerige elektronica. Hij verzorgde al voorprogramma’s van Portland, The Haunted Youth, Mooneye, Isbells en The Bony King of Nowhere en wist in de finale van Humo’s Rock Rally 2022 de publieksprijs te bemachtigen! Verwacht je aan een loepzuivere en indrukwekkende stem en een warme, minimalistische sound.

 

Isaac Roux nestelde zich in een bedje van in echo gedrenkte gitaren, liet zijn stem veelal in hogere sferen vertoeven, en kruidde de zaak waar nodig met de juiste hoeveelheid korrel. Iemand moest aan Bon Iver denken, een ander zat achteraf met ‘I Won’t Let You Down’ van PhD in zijn hoofd. Klaus had een glimp van de jonge Joost Zweegers opgevangen.

- Humo

credits

© Tone Verswijvel & Lucinde Wahlen