cultuurcentrum Hasselt

Oproep: herinneringsarchief

do 2 jun 2022 - 10.00 u
do 2 jun 2022
10.00 u
  • do 2 jun 2022
    10.00 u
    CCHA

OPROEP
We zijn op zoek naar jouw bijzondere, pittige, sprankelende herinnering over CCHA. Een voorval, een gebeurtenis, helemaal waar of gekleurd waar, maakt niets uit. Deel ze met ons, maak de geschiedenis pittig en rijk, spreek ze in, stuur die tekst of foto…

PRAKTISCH
In juni kan je op hbvl.be/festififty je verhaal/anekdote/herinnering kwijt. DOEN! In het najaar verschijn je met je verhaal misschien wel zelf in de krant!

We zijn benieuwd naar je eerste podiumervaring op ons toneel: hoe voelde dat toen aan? Voor sommigen is het Mistero Buffo, voor anderen de revue ; maar welke bijzondere voorstelling zal je altijd bij blijven? Misschien liep je hier Clouseau tegen het lijf of een andere ster. Vertel ons over het gesprek, de handtekening of misschien reed je ooit wel een artiest naar het station?

Was je er al bij toen CCHA gebouwd werd, of speelde je als kind in de ruwbouw? Vertel! Stond je hier ooit in de lange rij om een kaartje te kopen aan het begin van het seizoen? Carnaval, bal van de burgemeester, politie- en brandweerbal: vertel ons al die markante verhalen! Werkte je / speelde je hier ooit en ken je een (h)eerlijke backstage-anekdote? Heb je thuis nog een in CCHA gesigneerde LP of CD en wat is het verhaal daar achter? O ja, die jeugdfuiven. Het mag nu - want de feiten zijn verjaard - dus: vertel
op, want we zijn benieuwd!

Leerde je hier je lief kennen? Of viel je relatie hier uiteen? Welke spitante verhalen heb je over de bouw van je decor, de repetities, de reacties van publiek? Of misschien ontmoette je in CCHA een bijzonder iemand, had je een onvergetelijke babbel, werkte je samen met enthousiaste mensen: vertel ons over dat bijzondere moment!

onderdeel van
Herinneringsarchief